Adelaarstraat 120, 3514CK UTRECHT
030 785 55 38
info@kashmirkitchen.nl

Over ons

We serve to pamper your taste buds

NL

Over ons

Kashmir Kitchen zorgt dat mensen kunnen genieten van nieuwe smaaksensaties, door de smaken en technieken van de Indiase, Pakistaanse en Kasjmirkeuken te combineren in unieke gerechten.

De unieke smaken worden geboren uit een zorgvuldig gemengde mix van kruiden, exotische kruiden en verse ingrediënten, waardoor een culinaire ervaring ontstaat die ongeëvenaard is op de markt. De kenmerkende klei-oven Seekh Kebabs, een smaakvolle Butter Chicken-schotel, is goddelijk van smaak. De innovatieve fusie van smaken is representatief en geïnspireerd door de vele gevarieerde regionale keukens van India, Pakistan en Kashmir. Gerechten variëren van Peshawar, Delhi street fair en Srinagar huisstijl tandoori koken, tot de meest verfijnde gerechten van de koninklijke families.

Vervul uw ontbrekende voedselervaring; ga niet weg zonder onze Biryani en curry’s te hebben geproefd. Dit wordt niet alleen je eerste verleidelijke stap in ons voedsel, maar de tweede, derde en vierde.

En

About

Kashmir Kitchen ensures that people can enjoy new taste sensations, by combining the flavors and techniques of Indian, Pakistani and Cashmere cuisines in unique dishes.

The unique flavors are born from a carefully blended mix of spice, exotic herbs and fresh ingredients, creating a culinary experience that is unmatched on the market. The signature clay oven Seekh Kebabs, a flavorsome Butter Chicken dish are divine in taste. The innovative fusion of flavors is representative and inspired by the many varied regional cuisines of India, Pakistan and Kashmir. Dishes range from Peshawar, Delhi street fair and Srinagar home style tandoori cooking, to the most sophisticated food of the royal families.

Fulfill your missing food experience; don’t leave without having tasted our Biryani and curries. This will become not just your first tantalizing step into our food, by the second, third, and fourth.

 

En

Meet our Chef & Owner

Adnan Mehboob is  a Chef and restaurateur. Born in Kashmir , trained in Pakistan, Belgium & England, and currently cooking in Netherlands, Chef Adnan and his cooking experience have been impacted and enhanced by the many stops along his journey. He is one of the few Kashmiri chefs globally who is able to execute and innovate on a fusion of Indian, Pakistani and Kashmiri dishes.

His cooking brings together the most special recipes that no-one has since been able to replicate. His moto is TO SERVE YOUR TASTE BUDS with the finest of ingredients and leaves the kitchen to the high standards. 

Chef Adnan is married to an International Peace activist Shumaila Anwar and together they have two children Moiz Adnan & Maaz Adnan.

NL

Ontmoet onze chef & eigenaar

Adnan Mehboob is een chef-kok en restauranthouder. Geboren in Kashmir, opgeleid in Pakistan, België en Engeland, en kookt momenteel in Nederland. chef Adnan heeft zijn kookervaring beïnvloed en verbeterd door de vele stops tijdens zijn reis. Hij is een van de weinige Kashmiri-koks wereldwijd die in staat is om een ​​fusie van Indiase, Pakistaanse en Kashmiri-gerechten uit te voeren en te innoveren.

Zijn kookkunst brengt de meest speciale recepten samen die sindsdien niemand heeft kunnen namaken. Zijn motto is OM UW SMAAKPAPILLEN TE DIENEN met de beste ingrediënten en de keuken volgens de hoogste normen verlaat.

Chef-kok Adnan is getrouwd met een internationale vredesactivist Shumaila Anwar en samen hebben ze twee kinderen Moiz Adnan & Maaz Adnan.